A man called Otto

Kom och titta på Tom Hanks i rollen som Otto i den amerikanska versionen av filmen "En man som heter Ove".

Otto Anderson är en grinig änkeman, vars enda glädje kommer från att kritisera och döma sina upprörda grannar. När en ny familj flyttar in möter han sin match i kvicktänkta och höggravida Marisol, vilket leder till en oväntad vänskap som kommer att vända upp och ner på hans värld. "A Man Called Otto" är den amerikanska re-maken av den svenska bok och filmsuccén ”En man som heter Ove”.

Slå dig ner under bar himmel i en brassestol och titta på bio. Omgiven av palmer, ljusslingor, färgglada växter och med vinden i håret blir upplevelsen något alldeles extra. På vår unika innergård serveras mat och dryck under tiden du sitter försjunken i filmen.

Hitta hit

Omslagsbild på filmen A man called Otto

Information

Datum:
26 augusti 2023
Tid:
kl. 20:00 – 22:00
Plats:
Ödlans innergård
Kostnad:
Gratis

Unika upplevelser på Jönköpings mysigaste innergård

Kliv in på vår unika bakgård, slå dig ner i en brassestol och njut av utomhusbio under bar himmel. Eller dansa loss bland färgsprakande blommor och ljusslingor till Sveriges största artister.