Där kräftorna sjunger

Kom och titta på den kritikerrosade filmen Där kräftorna sjunger.

Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om ”Träskflickan”, som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände – och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas. Filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn.

Slå dig ner under bar himmel i en brassestol och titta på bio. Omgiven av palmer, ljusslingor, färgglada växter och med vinden i håret blir upplevelsen något alldeles extra. På vår unika innergård serveras mat och dryck under tiden du sitter försjunken i filmen.

Denna kväll bjuder HSB på popcorn!

Hitta hit

Omslagsbild på filmen Där kräftorna sjunger

Information

Datum:
17 juni 2023
Tid:
kl. 20:00 – 22:00
Plats:
Ödlans innergård
Kostnad:
Gratis

Unika upplevelser på Jönköpings mysigaste innergård

Kliv in på vår unika bakgård, slå dig ner i en brassestol och njut av utomhusbio under bar himmel. Eller dansa loss bland färgsprakande blommor och ljusslingor till Sveriges största artister.