Sing

Kom och kolla på Sing. Ingen kan sitta still när filmen musiken drar igång.

Det animerade äventyret ”Sing” utspelar sig i en värld som vår egen, men där alla invånare är djur. En stilig Koala vid namn Buster Moon chefar över en nedgången teater som sett bättre dagar. Men Buster är en evig optimist - ja, kanske till och med överoptimist, och har inga planer på att låta teatern gå i konkurs. Han satsar sina sista slantar på att återge sin teater sin forna glans genom att hålla en sångtävling mer storslaget än något annat världen sett. Några av de tävlande är en blues-mus, en tonårig elefant med scenskräck, en utarbetad grismor och ett punkrockande piggsvinsom inget hellre vill än att slå igenom som soloartist. Missa inte årets musikaliska komedi.

Slå dig ner under bar himmel i en brassestol och titta på bio. Omgiven av palmer, ljusslingor, färgglada växter och med vinden i håret blir upplevelsen något alldeles extra. På vår unika innergård serveras mat och dryck under tiden du sitter försjunken i filmen.

Hitta hit

Omslagsbild på filmen Sing

Information

Datum:
26 augusti 2023
Tid:
kl. 17:00 – 19:00
Plats:
Ödlans innergård
Kostnad:
Gratis

Unika upplevelser på Jönköpings mysigaste innergård

Kliv in på vår unika bakgård, slå dig ner i en brassestol och njut av utomhusbio under bar himmel. Eller dansa loss bland färgsprakande blommor och ljusslingor till Sveriges största artister.