Sunes sommar

Kom och titta på Sunes sommar. En riktig klassiker som du aldrig kan se för många gånger.

Grekland blev för dyrt, sa pappa och hyrde en husvagn. Men allt gick fel. Fruktansvärt fel... Familjen Andersson håller på att planera sin sommarsemester. Mamma Karin vill åka till Grekland och pappa Rudolf surar över sin fiskesemester som inte verkar bli av. Men han fogar sig i beslutet - ända tills han får veta att Greklandsresan skulle kosta 35 000 kronor! Efter enträgna prutningsförsök på resebyrån finner Rudolf en gyllene medelväg - husvagnssemester...

Slå dig ner under bar himmel i en brassestol och titta på bio. Omgiven av palmer, ljusslingor, färgglada växter och med vinden i håret blir upplevelsen något alldeles extra. På vår unika innergård serveras mat och dryck under tiden du sitter försjunken i filmen.

Denna kväll bjuder HSB på popcorn!

Hitta hit

Omslagsbild på filmen Sunes sommar

Information

Datum:
17 juni 2023
Tid:
kl. 17:00 – 19:00
Plats:
Ödlans innergård
Kostnad:
Gratis

Unika upplevelser på Jönköpings mysigaste innergård

Kliv in på vår unika bakgård, slå dig ner i en brassestol och njut av utomhusbio under bar himmel. Eller dansa loss bland färgsprakande blommor och ljusslingor till Sveriges största artister.