Sven Ingvars

Kliv in i en värld av palmer, ljusslingor, färgglada växter och storslagna muralmålningar. Känn doften av mat, natur och ljummen sommarkväll. Slå dig ner i en brassestol, svalka dig med en kall dryck och njut av en helkväll med musik, dans och gemenskap. Sommar i Skeppsbron skapar minnen!

Med ett nytt album i bagaget ger sig Sven Ingvars ut på turné under sommaren 2024. Sommar och Sven Ingvars har med tiden nästan blivit synonymt, och bandet längtar efter att möta publiken för att ösa ur sin digra skattkista av låtar tillsammans med nya, framtida klassiker.

”Det finns inget bättre än att ge sig ut på vägarna i Sommarsverige. Det känns som om det vilar en gemensam förväntan i luften, mellan oss och publiken, att varje ny sommar blir den bästa i livet, och i den förväntan skapar vi fantastiska minnen tillsammans. Snart är det sommar i Sverige igen, och som vi längtar”, säger bandet.

Så se till att inte missa Sven Ingvars, ett av Sveriges mest ikoniska band och en av sommarens höjdpunkter.

Köp early birds biljett för 450 kr till och med 1 april, därefter kostar biljetten 495 kr. Åldersgräns 13 år pga Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

(Inom kort fylls texten på med förband.)

Pressbild på alla medlemmar i Sven Ingvars
Grafisk pressbild på Sven Ingvars

Köp biljett

Datum:
23 augusti 2024
Tid:
kl. 18:00 – 0:00
Plats:
Syrgasvägen 4
Kostnad:
Early bird - 450 kr (t.o.m 1/4), ordinarie pris - 495 kr (fr.o.m 2/4)

Unika upplevelser på Jönköpings mysigaste innergård

Kliv in på vår unika bakgård, slå dig ner i en brassestol och njut av utomhusbio under bar himmel. Eller dansa loss bland färgsprakande blommor och ljusslingor till Sveriges största artister.