Sven Ingvars

Sommar i Skeppsbron äger rum på en mysig innergård bland färgglada blommor, grön växtlighet, ljusslingor och storslagna muralmålningar. Kvällen startar med förband och avslutas med en DJ som förlänger sensommarnatten för den som inte fått nog av dans och håll igång under Sven Ingvars framträdande.

Med ett nytt album i bagaget ger sig Sven Ingvars ut på turné under sommaren 2024. Sommar och Sven Ingvars har med tiden nästan blivit synonymt, och bandet längtar efter att möta publiken för att ösa ur sin digra skattkista av låtar tillsammans med nya, framtida klassiker.

”Det finns inget bättre än att ge sig ut på vägarna i Sommarsverige. Det känns som om det vilar en gemensam förväntan i luften, mellan oss och publiken, att varje ny sommar blir den bästa i livet, och i den förväntan skapar vi fantastiska minnen tillsammans. Snart är det sommar i Sverige igen, och som vi längtar”, säger bandet.

Så se till att inte missa Sven Ingvars, ett av Sveriges mest ikoniska band och en av sommarens höjdpunkter.

Åldersgräns 13 år pga Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Förband för kvällen är coverbandet Sampo och Frida Braxell som spelar en blanding av pop och visa med stort fokus på berättande texter. DJ för kvällen är Christian och Adam, som tidigare spelat både nationellt och internationellt.

Fotografering och filmning kan pågå under eventet. Läs mer om det under "allmän information".

Pressbild på alla medlemmar i Sven Ingvars
Grafisk pressbild på Sven Ingvars
Frida Braxell

Frida Braxell

Sampo

Sampo

Köp biljett

Datum:
23 augusti 2024
Tid:
kl. 18:00 – 0:00
Plats:
Syrgasvägen 4
Kostnad:
495 kr

Konserter och utomhusfilm i Jönköping!

Sitt och njut eller röj loss ordentligt bland växtlighet, storslagna muralmålningar och ljusslingor på Jönköpings mysigaste innergård i Skeppsbron.