Måns Zelmerlöw

Kliv in i en värld av palmer, ljusslingor, färgglada växter och storslagna muralmålningar. Känn doften av mat, natur och ljummen försommarkväll. Slå dig ner i en brassestol, svalka dig med en kall dryck och njut av en helkväll med musik, dans och gemenskap.

Den svenske sångaren, låtskrivaren och TV-programledaren Måns Zelmerlöw kan onekligen anses vara en av Sveriges mest älskade artister. Han inledde sin musikaliska resa som ung popsensation i Idol 2005 och har sedan dess utvecklats till en internationell superstjärna, med hans rungande framgångar i Eurovision Song Contest som en av höjdpunkterna. 2015, ett decennium efter sin debut på Idol, vann han Eurovision med sin låt "Heroes", som sedan toppade listorna i 21 länder. På hans följande Europaturné sågs han uppträda på utsålda arenor i 22 större städer. Han fortsatte att charma miljoner människor världen över när han var värd för Eurovision Song Contest 2016 tillsammans med Petra Mede.

Sedan dess har Måns förblivit genomgående aktuell. Han har kontinuerligt släppt ny musik, uppträtt live, turnerat och medverkat i olika TV-program. Hans senaste album, ”Time”, som släpptes 2019, berättar en djupt personlig historia och innehåller hits som ”On My Way”, ”Walk With Me”, ”Better Now”, ”Grow Up To Be You” och ”One. ”

De senaste åren har det varit full aktivitet för Måns. 2022 släppte han ny musik, åkte på turnéer och deltog även i TV4:s populära musikprogram ”Så mycket bättre”. 2023 var Måns värd för idrottsgalan och var jurymedlem i den svenska upplagan av ”Masked Singer”. Han släppte även EP:n ”Nightcap” och gav sig ut på en turné med The Agreement. Måns avslutade 2023 med en julturné tillsammans med svenske komikern Per Andersson och lanseringen av hans nya högtidslåt "Jul, jul överallt".

Måns fortsätter att imponera med sina enastående prestationer och musik. Med över 340 miljoner streams och många platinapriser råder det ingen tvekan om att han är en av de mest omhuldade svenska artisterna.

Åldersgräns 13 år pga Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Förband för kvällen är tion MAIA och Streetlight som kommer till innergården med sitt album "Ignition" i ryggen. DJ för kvällen är Christian och Adam, som tidigare spelat både nationellt och internationellt.

Fotografering och filmning kan pågå under eventet. Läs mer om det under "allmän information".

Pressbild på Måns Zelmerlöw
MAIA

MAIA

Streetlight

Streetlight

Köp biljett

Datum:
28 juni 2024
Tid:
kl. 18:00 – 0:00
Plats:
Syrgasvägen 4
Kostnad:
395 kr

Konserter och utomhusfilm i Jönköping!

Sitt och njut eller röj loss ordentligt bland växtlighet, storslagna muralmålningar och ljusslingor på Jönköpings mysigaste innergård i Skeppsbron.