RAW comedy club

Sommaren 2024 åker RAW comedy club ut på sin första riktiga sommarturné på över 15 år och besöker ett antal utvalda sommarpärlor i Sverige! Den 30 juni stannar RAW till hos oss i Skeppsbron för en helkväll fylld av skratt tillsammans med några av Sveriges absolut roligaste komiker.

På scen:
Elina Du Rietz
Hon är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, Netflixserien Kärlek och Anarki, Bonusfamiljen, Leif och Billy och mycket, mycket mer. RAW-favoriten är aktuell i säsong 2 av SVT succén ”Flykten till Östermalm” och som under 2024 är ute på sin första, kritikerrosade soloturné ”Vuxenlekar”. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken. Med Elina är helt enkelt ingen show den andra lik!

Mårten Andersson

Mårten är en Grammynominerad och flerfaldigt prisbelönt komiker. Han har tillhört Sveriges bästa och mest populära standupkomiker i över 20 år och är just nu aktuell med den kritikerrosade, flerfaldigt utsålda, galna publiksuccén MÅRTEN CVETKOVIC som setts av över 25 000 människor.

Thanos Fotas
Thanos har något alla komiker vill ha men som vissa bara föds med - funny bones! Nominerad till årets manliga komiker 2023! Han blev dessutom “Zucchini-Turken” med hela svenska folket när han lurade SVT! Du har säkerligen sett honom i humorserien Laxbralla samt i hyllade programmet IFS - invandrare för svenskar. Han är en självklar del av den svenska komikerscenen och fångar publiken med sin närvaro och smarta humor!

Özz Nûjen
Han är en av Sveriges absolut bästa och mest rutinerade komiker. I 25 år har han underhållit på standupscenen, där han med sin otroliga energi och improvisationsförmåga alltid lämnar publiken med träningsvärk i magen! Det gör honom till en självklar favorit på RAW! Förutom att han blivit utsedd till årets manliga komiker så syns och hörs han ofta i både radio och TV, han har stått på Dramaten och är just nu aktuell med andra säsongen av SVT:s tittarscuccé "Flykten till Östermalm".

Läs mer om RAW comedy club här! Länk till annan webbplats.

RAW comedy club grundades år 2004 av komikern och entreprenören Mårten Andersson. I över 20 år har RAW producerat shower med sin unika mix av Sveriges absolut bästa komiker blandat med morgondagens största stjärnor och grymma DJ som tillsammans garanterar dig en riktig helkväll! Du hittar oss i centrala Stockholm på Hilton Stockholm Slussen, samt i Göteborg på anrika Clarion Hotel Post.

Showen börjar kl 20.00

Åldersgräns: 18 år. 15 år i målsmans sällskap.

Fotografering och filmning kan pågå under eventet. Läs mer om det under "allmän information".

Loggan för RAW comedy club
Pressbild på  Elina Du Rietz
Pressbild på Mårten Andersson
Pressbild på Thanos Fotas
Pressbild på Özz Nûjen

Köp biljett

Datum:
30 juni 2024
Tid:
kl. 18:00 – 23:00
Plats:
Syrgasvägen 4
Kostnad:
495 kr

Konserter och utomhusfilm i Jönköping!

Sitt och njut eller röj loss ordentligt bland växtlighet, storslagna muralmålningar och ljusslingor på Jönköpings mysigaste innergård i Skeppsbron.